Ritka, hogy ilyen szabadon lehessen kérdezni egy miniszterelnököt

Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatójában határozta meg az idei év törekvéseit.

Forrás: HírTV2020. 01. 10. 9:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke szerint Orbán Viktor szokatlanul nyitott és barátkozó volt. Kiemelte, fontosnak tartotta, hogy szóba került a klíma ügy és az egészségügy helyzete.

Lánczi Tamás, politológus elmondta, hogy ritka, hogy ilyen sokat és ennyire szabadon lehessen kérdezni egy miniszterelnöktől.

„Fölmerültek új témák is, azonban szerintem van egy másik téma, és nem véletlen, hogy ezzel kezdett a miniszterelnök. Ez a migráció volt, amit sokan úgy tekintenek, mint valami megoldott kérdést. Azért most ebből a sajtótájékoztatóból kiderült, hogy itt bizony olyan események zajlanak, amelyek megint aktuálissá teszik ezt az egész kérdést.”

Hozzátette, a miniszterelnök szerint Törökországba ötszázezer új migráns érkezett és ennek megfelelően Törökország fokozottan bocsát ki magból migránsokat, így például a magyar déli határon napi 100 migránst fognak el.

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.