A DK szerint fáradt az a háziorvos, aki egyszerre ügyvéd, pap és pilóta

„Sándor”, a DK kisfilmjének egyik szereplője fáradt. Ez a fáradtság abból is adódhat, hogy „Sándor” egyszerre háziorvos, ügyvéd, fotográfus, pilóta és pap is egy személyben.

2021. 03. 24. 17:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hangulatvideóval próbál politikai hasznot szerezni a koronavírus-járvány harmadik hullámából a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány-párt felvételén szereplő emberek azonban fotómodellek, akik számos más témájú stock-fotón is szerepelnek, melyeket az interneten mindenki ingyen letölthet.

A DK videójában szereplő „Sándor” valójában egy fotómodell

A baloldali párt videójában szereplő Sándor például egy személyben háziorvos, ügyvéd, fotográfus és pilóta is, legalábbis ez derül ki, hogyha rákeresünk a szabadon felhasználható képek gyűjtőhelyeként működő Shutterstock.com oldalon.

A DK által bemutatott sokoldalú háziorvos

A Gyurcsány-párt korábban azzal vette ki részét a koronavírus elleni védekezésből, hogy petíciót indított a kínai vakcina betiltásáért, a párt politikusai pedig minden, EU által el nem fogadott vakcinát hangosan elleneztek. Ezen oltóanyagok nélkül ma Magyarországon minimum hétszázezerrel kevesebb embert tudtak volna beoltani – derült ki Hollik István posztjából.

A DK ismét az egészségügyi dolgozók hősies küzdelméből, a világjárvány által okozott helyzetből próbál politikai profitot kisajtolni.

A baloldalon egyébként rá szoktak érezni a képválasztásra a politikai kommunikációs célok elérése érdekében, nemrég a Jobbik egyik kampányfotójáról derült ki, hogy egy a Népszabadság bezárása ellen szervezett tüntetésen részt vevő baloldali nyugdíjast ábrázoltak fideszes „Orbán-hívőként”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.