Szájer József: Nézzük meg, hogy mi a legnagyobb probléma a kötelező elosztási kvótával!

A kötelező elosztási kvóta azt az üzenetet küldi a világ sok millió, sok száz milliós nagyságrendű emberének, hogy szabadon lehet jönni – mondta a Hír TV-ben a Fidesz EP-képviselője.

Forrás: HÍR TV2019. 09. 23. 13:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bayer Zsolt vasárnapi vendége a Hír TV-ben Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt, akivel elsősorban a kötelező kvóta bevezetéséről beszélgettek.

A műsor első felében a tőle jól megszokott módon Bayer Zsolt műsorvezető a közéleti és a politikai élet egymáshoz kapcsolódó kérdéseinek problémáit tárta a nézők elé. Egy, a Momentummal kapcsolatos videofelvétel után pedig vendégével Szájer Józseffel, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett a kötelező betelepítési kvótáról és az ezzel kapcsolatos problémákról, az olaszországi események kapcsán.

„Nézzük meg, hogy mi a legnagyobb probléma a kötelező elosztási kvótával! Ezt mi gyakorlatilag attól a pillanattól, hogy először valakinek a fejében megfogant és ez ügyben nyilatkozott, elmondtuk. Azóta folyamatosan erre hívjuk fel a figyelmet. Azt hiszem, hogy az, ami az elmúlt pár hétben történt, annál látványosabban semmi sem bizonyítja, hogy mennyire igazunk volt. Ez pedig az, hogy a kötelező elosztási kvóta azt az üzenetet küldi a világ sok millió, sok száz milliós nagyságrendű emberének, – aki Európa fele szeretne tartani egy jobb élet reményében – hogy szabadon lehet jönni, mert még egy mechanizmust is kialakítanak arra, hogy hogyan fognak ott bennünket szétosztani. El kell jutnunk oda és onnantól fogva minden rendben van” – foglalta össze a beszélgetés elején az alapvető problémát Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A teljes adás megtekinthető a Hír TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.