Szombattól módosul a menetrend a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon

Változik a menetrend a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon november 16-ától december 7-ig a Budapest-Hatvan vonal felújításának következő részeként – közölte a Mávinform.

Forrás: MTI2019. 11. 15. 7:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pécel és Aszód között a vonatforgalom teljesen szünetel, Rákos és Pécel, valamint Aszód és Hatvan között pedig egy-egy vágányon zajlik majd a felújítás – áll a közleményben.

További változás, hogy november 16-tól a Keleti pályaudvar és Pécel között óránként két pár vonat jár – emelték ki, megjegyezve, hogy munkanapokon 5.54-kor, 6.54-kor és 7.47-kor új buszjáratok is közlekednek Gödöllő és Pécel között.

Változnak a vonatok és a csatlakozó buszok indulási és érkezési időpontjai. Ez nemcsak a személyvonatok pótlójáratait, hanem az egri és sátoraljaújhelyi gyors- és sebesvonatok pótlóbuszainak menetrendjét is érinti Pécel-Hatvan viszonylatban – írták.

A változásokról további információk a www.mavcsoport.hu weboldalon érhetők el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.