Több ezer diák és tanár táborozik a Rákóczi Szövetséggel

Magyarországról és a határon túlról is várják a fiatalokat a programsorozat rendezvényeire.

2020. 07. 03. 11:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július 6-án hétfőn a Kárpát-medencei középiskolások táborával kezdetét veszi a Rákóczi Szövetség nyári programsorozata – derül ki a szervezet sajtóközleményéből. A táborok keretében több ezer fiatalt – köztük általános és középiskolásokat, egyetemistákat, valamint tanárokat – várnak 15 tematikus nyári rendezvényre Magyarországról és határon túlról egyaránt.

A táboroknak a sátoraljaújhelyi Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont biztosít helyszínt, ugyanakkor Baján anyanyelvi, Székesfehérváron színjátszó, Orfűn, Nyékládházán és Sarudon vitorlástáborok is várják a fiatalokat. Ez utóbbiak a Magyar Vitorlásszövetséggel együttműködésben valósulnak meg.

Az együttlétek nemcsak a kapcsolatépítést, a pihenést szolgálják, de jó alkalmat teremtenek a magyar identitás erősítésére is. A nyári táborokba a tudományos, a közéleti, a gazdasági, a sport- és a művészvilág számos képviselője is ellátogat majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.