Továbbra sem tudni, hogy ki állhat az Angyal Ügyvédje blog mögött

Továbbra sem lehet tudni, hogy ki vagy kik állnak az Angyal Ügyvédje Blog mögött. Ez az a portál, amely az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri. A szocialista pártból ketten már a nyilvánosság elé álltak, hogy a bloggal kapcsolatban megzsarolták őket. Sőt Molnár Zsolt fel is jelentette egykori kollégáját, ugyanis azt gyanítja, hogy az MSZP-közeli Egyenlítő Blog korábbi főszerkesztője, Németh Gábor fenyegette meg őt. Németh ezt cáfolta, és azt mondta: nincs köze az Angyal Ügyvédjéhez, ő is csak olvasta azt.

Forrás: Hír TV2019. 12. 11. 15:18
null
Az MSZP pártigazgatója azt ígérte, hogy egy tanú is igazolja majd az általa elmondottakat Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fiatal örömlányok, kokain, ellenzéki politikusok, korrupció – ezzel a szöveggel jelent meg múlt hét csütörtökön az a blog, melyek szerzője a Kis Krisztina néven író Angyal ügyvédje azt állította, hogy egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának vezető politikusa érintett egy drog és szex botrányban.

A Szinyei Merse Pál utcai luxus társasházban a blog szerint óránként 80-100 ezer forintot kérő örömlányokat fogadtak. Bár a valódi tulajdonost nem nevezik meg, de a 24.hu információi szerint a luxusingatlan a szocialista Molnár Zsolt tulajdonában van.

Az MSZP pártigazgatójának legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint több ingatlana is van a második kerületben, de van egy csaknem 80 négyzetméteres társasházi lakása a XIII. kerületben, sőt két vidéki ingatlannal is rendelkezik – az egyik Harkányban, a másik Zamárdiban van.

Molnár vagyonnyilatkozatai visszamenőleg 2011-ig elérhetőek, ebből az látszik, hogy az elmúlt 8 évben nem rendelkezett hatodik kerületi ingatlannal. Molnár hétfőn egyébként az ATV-ben tagadta, hogy bármilyen eltitkolt vagyona lenne.

Sem eltitkolt vagyonom, még egy biciklitárolóm sincs, nem, hogy lakásom. Soha életemben nem fogyasztottam drogot. Nem is tudom, hogy hogy néz ki, TV-ben láttam közelebbről és nem vettem részt drogos orgiákon prostituáltakkal és drogdílert is a TV-ben láttam akciófilmekben – mondta az MSZP pártigazgatója, Molnár Zsolt.

Molnár az ATV stúdiójából egyenesen a rendőrségre ment, hogy feljelentse egykori kollégáját Németh Gábort, ugyanis a műsorban zsarolással vádolta meg az egykori – szocialist kötődésű – egyenlítő blog volt főszerkesztőjét – bár Molnár azt beismerte, hogy róla szól az Angyal Ügyvédje blog –, de hazugságnak nevezte a blogban leírtakat.

Az kiabál, aki fél – ezzel a címmel jelent meg Németh Gábor legfrissebb blogbejegyzése.

Az egykori szocialista kötődésű újságíró szerint valótlanságokat állított róla az MSZP pártigazgatója, ugyanis neki csak annyi köze van az Angyal Ügyvédjéhez, hogy olvasta.

Németh egyébként 2009-ben már indított egy blogot egyenlítő néven. Akkor az volt a célja, hogy a jobboldali politikusokról közöljenek lejárató cikkeket. Azonban néhány éve több, a szocialisták számára kínos ügyet is nyilvánosságra hozott, miután állítása szerint az MSZP ellopta tőle oldalát.

A Hír TV többször is kereste Németh Gábort, de adásunkig nem értük el.

Molnár Zsolt korábban azt mondta a híradónak, Németh állításaival szemben ő biztos abban, hogy korábbi kollégájának köze van az Angyal Ügyvédje bloghoz és abban is, hogy Németh zsarolt.

Molnár Zsolt: Meglepődtem volna, hogy ha úgy kezdi, hogy igen én vagyok a zsaroló. Nem lett volna életszerű.

Riporter: Tehát akkor ma Önöknek azt nem ismerte el egyébként, hogy ő az Angyal Ügyvédje?

Molnár Zsolt: Nem így! Ő azt ismerte el, hogy befolyása van erre és tőle függ, hogy mi fog történni. Tehát ezzel szerkesztő úr, akkor ebből azért nehéz lesz azt gondolni, hogy ez Ő. Az teljesen egyértelmű volt, hogy ő tudja befolyásolni, hogy ott mi történjen, úgyhogy ez teljesen egyértelmű, hogy vagy ő maga, vagy egy általa szerkesztett blogról van szó.”

Az elmúlt napokban áttételesen, több forráson keresztül olyan információkról szereztünk tudomást, miszerint zsarolási, lejáratási kísérletre készülnek ellenem. Egy politikus nem lehet zsarolható – fogalmazott az MSZP II. kerületi polgármestere, Őrsi Gergely.

Az Angyal Ügyvédje blogban egy fiatal frissen megválasztott ellenzéki politikust is megneveztek. A második kerület szocialista polgármestere ezt magára vette, úgyhogy ő is a nyilvánosság elé állt és bejelentette, hogy Molnáron keresztül őt is megzsarolták.

Kerestük a szocialista polgármestert, de nem kívánt nyilatkozni. Az Indexnek viszont azt mondta, hogy ő kérdés nélkül vállalja a drogtesztet is. Az interjúban egyébként tételesen cáfol minden az Angyal Ügyvédje blogon megjelent állítást.

A Gyurcsány párt egyébként világossá tette, hogy bármi is történik ők kiállnak a két szocialista politikus mellett.

Nyilvánvalóan abból indulok ki, amit ők mondanak és azt gondolom, hogy ha ezt mondják, akkor így van – mondta Gréczy Zsolt.

A DK frakciószóvivője hangsúlyozta hogy az Angyal Ügyvédje blog is azt mutatja, hogy a politikában most már minden eszköz megengedett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.