Vacog Ildikó fogsora

Nem kell víruspártiakat csinálni Önökből, mert azok!

Franka Tibor
2020. 03. 25. 15:42
Lendvai Ildik
Budapest, 2017. szeptember 9. Lendvai Ildik, a Magyar Szocialista Prt volt elnke Makk Kroly Kossuth-djas filmrendez temetsn a Fiumei ti srkertben 2017. szeptember 9-n. MTI Fot: Sos Lajos Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lendvai Ildikó, meg az ő eszmetársai megrettentek attól, ahogyan az ország közvéleménye reagált “politikai fajtájuk” parlamenti viselkedésére. – Az inkább járvány, mint Orbán! – jelmondatuk, amely ismét egybeterelte a Gyurcsány vezette nyájat, úgy tűnik közfelháborodást gyümölcsözött. Már nem hiszik el az ellenzéki szavazók sem, sőt egyetlen normális ember sem, hogy a járvány azért létezik és terjed, mert az Orbán kormány felelősségteljesen a helyén van.

Ha a lakosság körbenéz a parlamenti padsorokban ülőkön, miközben érzékeli az egészségügyi-, és komfort viszonyok fenntartását, egyre nyugodtabb és egyre bizakodóbb: jó az a kormány, ott ahol van. Azért csattog Lendvai Ildikó fogsora, mert az ellenzéki puccs megint kudarcot vallott. Az emberek többre tartják az egészségüket, mint Gyurcsányék hagymázas tirádáit.

Kapják is az üzeneteket, a bejegyzéseket, sőt a fenyegetéseket nyakra-főre, amelyek közül a legenyhébb vírus maffiának, vírus barátnak, kalandoroknak, némelyik pedig, egyenesen gyilkosoknak nevezi őket. Lendvai festett haja színéhez méltó színvonalon, és kellő felháborodással hívja segítségül Rossini Sevillai borbélyából a

Rágalomáriát és emigyen hárít:

“Minden hazugságot az ellenzékre fognak majd szórni, az ellenzéki politikusokból pedig víruspárti bűnbakot csinálnak.”

Ami a hazugságot illeti, az már vastagon betakarja Önöket, felesleges újra, meg újra kiszórni, anélkül is fuldokolnak benne. Az pedig, hogy víruspárti politikusokkal állunk szemben, azt Önök deklarálták parlamenti szavazatukkal. Nem kell víruspártiakat csinálni Önökből, mert azok! A billogot önös érdekből sütötték a homlokukra, de csak annyit értek el vele, hogy még a leghűségesebb szavazóik is megvilágosodtak. Alantas eljárásuk így, maradék

tisztességük porhüvelye. Szemrebbenés nélkül néznék végig mások szenvedését, csak szóhoz és hatalomhoz juthassanak.

Az ilyen kakasokat, esetünkben tyúkokat, magam a növendék barmok között látom a helyükön. A Rágalomária helyett hangozzék fel a Meghalt a cselszövő.

Remélem Lendvai ezt is kívülről tudja.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.