Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: 2020-as költségvetés

9 cikk 1/1 oldal

Novák Katalin: Bátran lehet gyerekeket vállalni

A jövő évi költségvetés kapcsán hangsúlyozta, hogy valóban a családok költségvetéséről van szó, hiszen jövőre 11 százalékkal emelkedik a családi támogatásokra adott pénz az idei évhez képest.

Évről évre emelkednek az otthonteremtés forrásai

Összesen mintegy 297 milliárd forintot irányoz elő otthonteremtési, lakástámogatási célokra a kormány által az Országgyűlésnek múlt héten benyújtott 2020-as költségvetés tervezete.

Hollik István: Inkább csöndben maradnék az ellenzék helyében

Azok bírálják a jövő évi költségvetés tervezetét, akik kormányon egyszer sem nyújtottak be olyan költségvetést, amely az uniós elvárásoknak megfelelően 3 százalék alatt tartotta az államháztartási hiányt.

Biztosított a fedezet az akciótervre

A családvédelmi akcióterv mind a hét pontjára jelentős fedezetet biztosítana a kormányzat azáltal, hogy minden korábbinál nagyobb összeget irányoz elő a célért 2020-ban.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.