Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 4., szombat, Izidor napja
HÍR TV - Publi Café:Áriázásba kezdtek a liberálisok

Címke: antiszemita

14 cikk 1/2 oldal

„Nem tanítok fasiszta írót!”

„Nem tanítok fasiszta írót!” – tartja maga elé büszkén táblácskáját a „pájdágógosz néni”. Nem is kell, te szerencsétlen! Neked diákokat kell tanítanod.

Nem Kósa állt össze a Jobbikkal

Szóval nekiálltak tisztára sikálni és megszerettetni a Jobbikot, a rendszerváltás történetének egyetlen igazi antiszemita pártját, aztán össze is álltak vele. Mármint a maradékával.

Gémesi statisztikát gyártott

A gödöllői polgármestert egy korábbi botránnyal is szembesítettük, de nem kívánt válaszolni azon kérdésünkre, hogy vállalhatónak tartja-e képviselőjelöltje antiszemita kirohanásait.

Süket fülekre talált a Mazsihisz tiltakozása

Gyöngyösi antiszemita beszéde és az azt elítélő Mazsihisz állásfoglalása ellenére a balliberális ellenzék továbbra is kitart a Jobbikkal való együttműködés mellett.

Poklot ígért a jobbikos Jakab a cigányoknak

Szinte nem telik el nap, hogy ne kerülne felszínre a Jobbik, jelen esetben Jakab Péter frissen kinevezett frakcióvezető-helyettesének múltban tett antiszemita, rasszista véleménye.

Antiszemita múltja kísérti a Jobbikot

Újabb antiszemita megnyilvánulásokra derült fény a Jobbik sorai­ból. A Fidesz szerint a Jobbik már a látszatra sem ad, és nem képes kibújni a bőréből.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …