Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: átadás

95 cikk 1/10 oldal

Átadták a MOME új campusát

Tarlós István az átadáson kiemelte, hogy a projekt fontos része volt a campus parkjának megújítása is: hamarosan a lakosság számára is megnyílik a 15 ezer négyzetméteres közpark.

Ma adják át a Petőfi Zenei Díjat

Tizenkét kategóriában ma adják át a Petőfi Zenei Díjat. A hazai könnyűzenei színtér legjobbjait immár negyedik alkalommal ismerik el, a díjátadó gálát Zamárdiban tartják a Strand Fesztivál nyitónapján.

Nagy István: A magyar táj szeretete bennünk él

Közös felelősség, hogy természeti értékeinkre az eddigieknél is jobban ráirányítsuk a figyelmet – mondta az agrárminiszter a hortobágyi St. Hubert Vendégház csütörtöki átadásán.

Esélytábor és raktárbázis épült Kastélyosdombón

Soltész Miklós egyházi és nemzetségi kapcsolatokért felelős államtitkár az átadáson hangsúlyozta: az egyházi karitatív szervezeteknek nagy szerepük van abban, hogy szemléletváltás történt a szociális segélyezésben.
95 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.