Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Csörte:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: átadás

64 cikk 1/7 oldal

Szerdán átadják az új piaccsarnokot Tiszafüreden

Az új piaccsarnok szerdán nyílik meg Tiszafüreden, a Tisza-tó „fővárosában” utoljára nyitott ki hétfőn a régi vásárcsarnok – közölte a település polgármestere hétfőn az MTI-vel.

Átadták a kiscsőszi Hunyor Regionális Népi Kézműves Alkotóházat

Átadták szerdán a kiscsőszi Hunyor Regionális Népi Kézműves Alkotóházat, az új táncházi épületet, a parasztállatkertet, a lakodalmi csárdát és pajtát magába foglaló Élő Forrás Hagyományfalu beruházást – közölték a szervezők az MTI-vel.

Pénzadományt adtak át a szekszárdi gázrobbanás károsultjainak

Több mint félmillió forintot gyűjtött a szekszárdi Szent Erzsébet Caritas Alapítvány a tavaly októberi szekszárdi gázrobbanás károsultjainak, az adományt az alapítvány elnöke kedden adta át a társasház képviselőjének.

Januárban adják át a Szabad György Irodaházat

Kívül historizáló, belül azonban a 21. századi igényeknek megfelelően épült meg a Kossuth téren a Szabad György Irodaház, amelyet januárban adnak át. Az Országgyűlés legújabb irodaházát pénteken Wachsler Tamás, a Steindl Imre Program Nonprofit Zrt. vezetője mutatta meg újságíróknak.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …