Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: autógyártás

83 cikk 1/9 oldal

Visszatérés a defekttűrő abroncshoz

Levegőmentes abroncsokat fejleszt személygépkocsik számára a Michelin és a General Motors — a különleges koncepcióval a múlt héten rendezett Movin’ On csúcstalálkozón álltak elő.

Amerikai–európai–ázsiai gyártó jön

Néhány nappal azután, hogy a Fiat Chrysler visszalépett a Renault-nak tett egyesülési ajánlatától, a két cég ismét tárgyalásokra készül az összeolvadásról.

Megmarad a versenyelőny

Megmosolyogtatók azok a felvetések, hogy a Magyarországon működő nagy német autógyártók meggondolták volna magukat a helyi beruházásaikról — mondta lapunknak Gion Gábor.

A Ford beszünteti autógyártását Oroszországban

Az amerikai Ford Motor oroszországi vegyesvállalata, a Ford Sollers bezárja két oroszországi üzemét, illetve motorgyárát és ezzel beszünteti az autógyártást az országban, a kisteherjármű-gyártást azonban fenntartja.

Bezárja egyetlen angliai üzemét a Honda

Egyetlen autógyárat működtet a Honda Nagy-Britanniában, s most, bő egy hónappal a brexit előtt, arról döntött, hogy 2021-ben ezt is bezárja, s szélnek ereszti 3500 alkalmazottját.
83 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.