Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: ciprus

31 cikk 1/4 oldal

Kitoloncolták a terrorista Ahmed H.-t

A Ciprusi Köztársaságba szállították vissza a férfit, akit a 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett terrorcselekmény miatt ítéltek el.

Így toloncolták ki Ahmed H.-t – fotók!

A TEK friss fényképeinek tanúsága szerint fizikailag is megkezdődött a kitoloncolás, a szír férfi az érkezésétől számítva 10 évig lesz kiutasítva Magyarországról.

A földgáz szítja tovább a ciprusi vitát

Ahogy termőre fordulnak a mediterrán földgázlelőhelyek, úgy éleződik újra a Ciprus fennhatóságát érintő görög–török nézeteltérés. Egyelőre a piaci és a politikai folyamatok nem Ankarának kedveznek.

Ciprus sem bírja a migrációs nyomást

Brüsszeli folyosópletykák szerint a Juncker-bizottságnak a hátralévő szűk három hónapra aligha vannak átfogó tervei a migrációs válság megoldására vonatkozóan.

Cipruson terjesztették be a legtöbb menedékkérelmet 2018-ban

Az országba egyre nagyobb számban érkeznek illegális bevándorlók ezért Ciprus ötezer menedékkérő átvételére kérte a többi európai uniós tagállamot – derült ki Konsztantinosz Petridesz ciprusi belügyminiszter segélykérő üzenetéből, amelyet az Európai Bizottságnak és több tagországnak küldött, s amelybe hírügynökségek szerdán betekintést nyerhettek.

Ahmed Hamed támogatóinak sem válaszol Ciprus

A liberális jogvédők azt sürgették, hogy szülessen döntés a 2015-ös röszkei zavargásokban főszerepet játszó szír férfi befogadási kérelme ügyében.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …