Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Demeter Márta

88 cikk 1/9 oldal

Erősebb honvédség védi a haza határait

Majdnem negyvenezres már a Magyar Honvédség létszámkerete, húszezer tartalékossal számolnak. A 616 milliárd forintos költségvetésből 216 milliárd forintot szán a tárca új eszközök vásárlására.

Demeter Márta három évet is kaphat

Kétségbeesett vagdalkozásba kezdett Demeter Márta, miután kiderült, hogy pénteken, a rendkívüli nyári ülésszakának utolsó napján felfüggesztheti mentelmi jogát az Országgyűlés.

Demeter elvesztheti a mentelmi jogát

Pénteken, rendkívüli nyári ülésszakának utolsó napján felfüggesztheti Demeter Márta mentelmi jogát az Országgyűlés – értesült a Magyar Nemzet.

Kikérték Demetert az Országgyűléstől

Polt Péter a Központi Nyomozó Főügyészségen folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványt tett az Országgyűlés elnökénél a politikus mentelmi jogának felfüggesztésére.

Demeter Márta szocialista szavazókra vadászik

Farkas Örs politológus szerint az ellenzéki pártok szavazói vagy el sem mennek szavazni, vagy inkább a kormánypártokat támogatják majd az EP-választáson.
88 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.