Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: Deutsch Tamás

59 cikk 1/6 oldal

Magyarország nem kér a jogállamisági kritériumból

Szembemegy az európai demokráciával, egy antidemokratikus módszer, amit mi teljes mértékben elutasítunk – mondta Deutsch Tamás az unió hétéves keretköltségvetés-terveze­tében lévő jogállamisági kritériumokról.

Donald Tusk szerint nem létezik a „bölcsek” jelentése

Nem létezik a „bölcsek” jelentése, csak szóbeli egyeztetés történt a „bölcsekkel” a Fidesz tagságáról – információink szerint ezt is elmondta Donald Tusk, az Európai Néppárt frakcióülésén Brüsszelben.

A magyar jogállamiságot bírálták Strasbourgban

Az Európai Néppárt részéről a francia François-Xavier Bellamy szintén úgy érvelt: a politikai egyet nem értést egyszerűen nem szabad jogi vitává alakítani.

Szintet lépnek az ellenzék támadásai

Az ellenzék mesterterve az, hogy még 2020-ban újabb, az általuk kitalált hazugságokra alapozott eljárás induljon Magyarország ellen a 7. cikkely szerint – fogalmazott Deutsch Tamás.

Néppárti nyitottság a magyar érvekre

Nagyszámú érdeklődővel, pozitív hangvételben zajlott ma délután Brüsszelben a Fidesz-KDNP és az Európai Néppárt (EPP) többi nemzeti delegációjának a jogállamisági vitával kapcsolatos tanácskozása.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …