Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: ellenzéki pártok

9 cikk 1/1 oldal

Aggályos Szigetváriék cégeinek adathalászata

Péterfalvi Attila hangsúlyozta: a különleges adatnak minősülő információkat nem lehet pusztán Facebook-lájkok alapján felhasználni, ahhoz az érintettek kifejezett hozzájárulása kell.

Szivárványlisták több megyében

Várhatóan közös megyei listát állítanak az ellenzéki pártok az őszi választásokra. Információink szerint Heves és Komárom-Esztergom megyében biztosra vehető a közös lista.

Vácon is egymásnak estek az ellenzéki pártok

Az elmérgesedő vita nyomán szinte megszűnt létezni a Demokratikus Koalíció helyi szervezete, ugyanis az országos elnökség más jelöltet támogat, mint a párt helyi politikusai.

Álkonzervatív jelöltek az ellenzéki térfélen

Az őszi önkormányzati választáson több, zömében baloldali pártok támogatásával induló polgármesterjelölt is keresztény-konzervatív neveltetésével kampányol.

Szakértő: Az ellenzéki pártok szétszedik az MSZP-t

Az ellenzék felmérte, hogy nincs esélye beérni a kormánypártokat, ezért a pártok egymással kezdtek el versengeni, próbálják kialakítani az erősorrendet – mondta Deák Dániel.

Elhallgatással mentik a Jobbikot

Karácsony Gergely politikai pályafutásából tisztán látszik a gátlástalanság és az elvtelenség. 2011-ben már javaslatot tett a Jobbikkal való együttműködésre.

Szivárványkoalíció alakult Szombathelyen

Nem akarnak mást, mint az eddig végzett jelentős városépítés eredményeit lerombolni és káoszt hozni – fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.

Farkas Örs: Az ellenzéki pártok a túlélésre játszanak

Az ellenzéki pártok a túlélésre játszanak, és az európai parlamenti választásokat az őszi önkormányzati választásokra való felkészülésre használják – mondta Farkas Örs politikai elemző hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …