Keresés
Magyar Nemzet
2021. május 7., péntek, Gizella napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPA magyar ellenzék a globalisták helyi lerakata.

Címke: épül

8 cikk 1/1 oldal

Tágas és modern lesz a szeptemberre elkészülő Kanizsa Aréna

Konstruktív légkörben zajlott a Kanizsa Aréna bejárása szerda délután, melyre Balogh László polgármester invitálta a dél-zalai város önkormányzati képviselőit – olvasható a Zala megyei hírportálon a zaol.hu-n.

Két új közlekedési csomópont épül Kecskeméten

Két új közlekedési csomópont épül Kecskeméten az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében, 260 millió forintból – tájékoztatta Kecskemét polgármestere az MTI-t.

Új tetőcserépgyár épül Kunszentmiklóson

Varga Mihály a beruházás alapkőletételén elmondta: egyre több olyan vállalkozás van a magyar gazdaságban, amelyek élenjáró technológiát alkalmazva nemcsak a hazai piacon állják meg a helyüket

Új, huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Cserkeszőlőn

Új, huszonnyolc férőhelyes, háromcsoportos bölcsőde épül Cserkeszőlőn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében elnyert 250 millió forintos támogatásnak köszönhetően – közölte a település alpolgármestere az MTI-vel.

Katolikus óvoda épül Pakson

Óvodát épít a pécsi egyházmegye mintegy 480 millió forintos ráfordítással Pakson.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …