Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: gyermek

28 cikk 1/3 oldal

A gyermek a fókusz, a pedagógus a kulcs

Konstruktív, építő szakmai viták mentén alakult ki a január 31-én nyilvánosságra hozott, konszenzusos, végleges szöveg, amelyet a közoktatás minden korcsoportját oktató, gyakorló pedagógusok dolgoztak ki.

Csak biztonságos játék kerülhet a karácsonyfa alá

Miközben a család kisebb tagjainak szereznének örömet, sokan nem veszik számításba, hogy a felkapott vagy olcsón kínált, ám nem megfelelő játékok akár a sérülésveszély kockázatát is magukban hordozzák.

Szent Miklós szeretete nem apad el

Több száz hernádi és környékbeli gyermek örömére idén is megrendezték a Pest megyei településen a Mindenki Mikulása elnevezésű programot.

Skóciában törvényt hoztak a gyerekek bántalmazása ellen

Skóciában törvénnyel tiltották meg a gyermekek bántalmazását: az új rendelkezés alapján bűncselekményt követ el a szülő, aki megüti a gyermekét – számolt be róla a The Independent brit lap online kiadása.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …