Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 24., hétfő, Mátyás napja

Címke: halfogyasztás

8 cikk 1/1 oldal

Nagy István: Nőtt a halfogyasztás Magyarországon

Az agrárminiszter hangsúlyozta, a kormány és a tárca számára fontos, hogy a családok egészségesen táplálkozzanak, és örvendetes, hogy az elmúlt tíz évben nőtt a halfogyasztás.

Roham az ünnepi halakért

Karácsonyra a legtöbben még mindig a pontyot keresik, ebből adják el a teljes mennyiség 65-75 százalékát az árusok.

A halfogyasztás megduplázását tervezi az agrártárca

Nő a magyarországi halfogyasztás az utóbbi tíz évben, de még mindig messze az európai uniós átlag alatt van – mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.

Elkészült a halfogyasztást ösztönző „Kapj rá!” mobil alkalmazás

Budapest, 2019. augusztus 28., szerda (MTI) – Az agrártárca bemutatta a halfogyasztást ösztönző „Kapj rá!” kampány keretében kifejlesztett mobil alkalmazást, amelyet a felhasználók ingyen tölthetnek le – közölte az Agrármarketing Centrum szerdán az MTI-vel.

Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

A szektor jövőjére kedvező hatással lehet az a tavaszi bejelentés, miszerint a következő uniós költségvetési ciklusban 18 milliárd forint közelébe emelkedhet a halászati ágazatot érintő pályázati források mértéke.

Merítés

A horgászok a folyami halászokat, a halászok a horgászokat nem kedvelik, hiszen mindkét társaság ugyanarra a zsákmányra utazik. Amikor kevés a kifogható hal, a másikat okolják a hiány miatt.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …