Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: határ

89 cikk 1/9 oldal

Átjárhatnak az ingázók az osztrák-magyar és a szlovák-magyar határon

Szerdától az osztrák-magyar határszakasz valamennyi nyitva tartó határátkelőhelyét igénybe vehetik az ingázó dolgozók; reggel 6 órától Balassagyarmatnál is átkelhetnek a szlovák-magyar határ mentén élők – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az internetes oldalán.

Rács a barlangban

A trianoni határvonal vasútvonalakat vágott el, 220 község területét szelte ketté, illetve 1011 magánbirtokot darabolt fel.

Újra megnyitották a komáromi átkelőt

A szlovák és a magyar hatóságok újra megnyitották a határátkelőt a két ország állampolgárai számára, így nem kell mintegy száz kilométert kerülniük a térségben élőknek – jelentette be Szijjártó Péter.

Bezárkózik az Európai Unió

A járványhelyzet miatt az Európai Unió történetében eddig példátlan mértékű beutazási tilalomról döntöttek a tagállamok vezetői kedden. Legalább harminc napra lezárják az EU külső határait.
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …