Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: határ

444 cikk 1/45 oldal

Keleti krónika

Aligha gondolta a Páneurópai piknik szervezői közül bárki is harminc éve, 1989. augusztus 19-én, hogy egy európai, sőt világtörténelmi eseményhez adja majd a nevét. Pedig ezt tette.

Rágalomhadjárat készül hazánk ellen

Az ARD tényfeltárónak mondott riportműsorában ma este bemutatandó anyag tendenciózus kijelentéseit a magyar kormány már évekkel ezelőtt cáfolta.

Brüsszel továbbra is az adósunk

A Szerbia felől beözönlő illegális bevándorlók feltartóztatására kiépített ideiglenes biztonsági határzár az Európai Unió védelmét szolgálja.

Pénteken újból forgalomba helyezik a letenyei közúti határátkelőt

Péntek reggeltől ismét forgalomba helyezik a négy hónappal ezelőtt hídfelújítás miatt lezárt letenyei közúti határátkelőt, ezzel az autópálya-átkelőn is csökkenhet a várakozási idő – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság határrendészeti osztályvezetője hétfőn a helyszínen.

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépőoldalán

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépőoldalán vasárnap délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Birodalom a határon

Noha még nem született róla döntés, azért vonták ki a Hadrianus-palotát a dunai limes világörökségi pályázatból, mert így nem lehetne újjáépíteni a korabeli épületet.
444 cikk 1/45 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.