Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: Hszi Csin-ping

27 cikk 1/3 oldal

Vezéráldozat Hszi kampánya során

Egy csapásra világhírűvé vált Meng Hung-vej, az Interpol egykori igazgatója, amikor felesége 2018 októberé­ben egy sajtókonferencián tudatta a világgal, hogy férjének nyoma veszett.

Hszi megdicsérte a kaszinóvárost

Az egykori portugál gyarmat Makaó elsősorban kaszinóiról ismert, idén azonban a hongkongi tüntetések miatt új szerepet kapott.

Stabil az indiai-kínai viszony

Stabil az indiai-kínai viszony, a keletkező nézeteltéréseket megfontoltan kezeli a két ország, és nem engedik, hogy a viták elfajuljanak – állapította meg Narendra Modi indiai kormányfő és Hszi Csin-ping kínai elnök az indiai Mámallapuramban tartott szombati találkozójukon.

Kínai tévéadások afrikai háztartásokban

A műholdas műsorszórás jóvoltából Afrikában kinyílt a világ a külvárosi szegények és az elmaradott területek előtt is, s mindez Hszi Csin-ping (Xi Jinping) kínai elnöknek köszönhető.

Félrefordíthatták Erdogan szavait kínai látogatása során

Török tisztviselők állítása szerint fordítási hiba eredménye volt a kínai sajtó által Recep Tayyip Erdogan török elnöknek tulajdonított idézet, miszerint a Hszincsiang-Ujgur Autonóm Területen „boldogan élnek” az emberek – írja internetes felületén a South China Morning Post (SCMP) hongkongi lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …