Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: influenza

93 cikk 1/10 oldal

Véget ért az influenza-járvány

Jelentősen csökkent az orvoshoz fordulók száma, a betegek száma így már nem éri el a járványküszöböt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Fel kell készülni a következő influenzajárványra

Elkerülhetetlen a következő influenzajárvány, ezért fel kell készülni a lehetséges következményekre, s nem szabad alábecsülni a kockázatokat – figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője hétfőn a vírusos megbetegedés esetleges világméretű kitörésének megakadályozásáról szóló globális tervet ismertetve.

Feloldották a látogatási tilalmat a veszprémi kórházban

Feloldották az influenzajárvány miatt január 29-én elrendelt teljes látogatási tilalmat a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban – közölte az intézmény főigazgatója csütörtökön az MTI-vel.

Feloldják a részleges látogatási tilalmat a nyíregyházi kórházban

Hétfőtől feloldják az influenzajárvány miatt korábban elrendelt részleges látogatási tilalmat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház nyíregyházi telephelyein – közölte a gyógyintézmény pénteken az MTI-vel.

Influenza – Visszavonulóban a járvány

Tovább csökkent az influenza miatt orvoshoz fordulók száma február 18. és 24. között; a Nemzeti Népegészségügyi Központ összesítése szerint 35 százalékkal kevesebben, 33 900 ember fordult orvoshoz tüneteivel.

Feloldották a látogatási tilalmat több Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórházban

Feloldották az influenza miatt korábban elrendelt látogatási tilalmat a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet valamennyi osztályán – közölte a megyei kormányhivatal kedden az MTI-vel.

Feloldják a látogatási tilalmat a borsodi kórházban

Feloldják az influenza miatt korábban elrendelt látogatási tilalmat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórházban – közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.
93 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.