Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Király Nóra

24 cikk 1/3 oldal

Most kell küzdenünk, mert még van miért!

Nekünk a családunk és a hazánk az első, és készek vagyunk értük küzdeni – írja Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjelöltje.

Király Nóra: Nem szabad foglalkozni a bántó véleményekkel

Király Nóra, a Ficsak elnöke, Újbuda alpolgármestere volt az ECHO TV Őszintén című műsorának vendége. Az ötgyermekes édesanya 17 éve politizál, célja, hogy a közösségekért tegyen minél többet. Király Nóra Gazdagréten nevelkedett, azóta is ott él, minden szegletét ismeri. Azonban így sem tud megfelelni mindenkinek, megtanulta, a negatív dolgokkal nem szabad foglalkozni.

Történelmi bejelentéseket tett Orbán Viktor

A jövőben azok az asszonyok, akik legalább négy gyermeket szültek és neveltek, életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.