Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 18., szerda, Diána napja

Címke: lakosság

198 cikk 1/20 oldal

Nőnek a családok alkalmi költései

A lendületes bolti bővülést a háztartások jövedelmének dinamikus gyarapodása, a foglalkoztatottság és a bérek növekedése alapozta meg, és a kormány támogatásai is ösztönzik.

Újra felfedezte a nyúlhúst a magyar fogyasztó

Az elmúlt években sikerült elérni, hogy a legtöbb hazai áruházlánc kínálatában megjelent a nyúlhús, a boltok polcain napi fogyasztási cikként elérhető a termék.

Szép eredmények a pihenőkártyával

Miközben a lakosság utazásra, kikapcsolódásra elkölthető jövedelme folyamatosan gyarapodik, a Széchenyi-pihenőkártya felhasználása is jelentősen megnőtt a belföldi turizmusban.

Nőtt a készpénzállomány

A június 3-tól jegyezhető Magyar Állampapír Plusz egy hónap alatt több mint 1100 milliárd forintra duzzadt állománya tehát nem a párnacihából előrántott készpénznek köszönhető.
198 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.