Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: lemondás

62 cikk 1/7 oldal

Benyújtotta lemondását a finn miniszterelnök

A lemondás előzményeként az ötpárti kormánykoalícióban részt vevő Centrumpárt kedden bejelentette, hogy elvesztette a szociáldemokrata miniszterelnök iránti bizalmát a postássztrájk kezelése miatt.

Bejelentette lemondását Evo Morales bolíviai elnök

A baloldali Morales az októberben tartott elnökválasztás első fordulóját követően bejelentette, hogy megszerezte az újraválasztásához szükséges abszolút többséget, nincs is szükség második fordulóra.

Lemond tisztségéről Borkai Zsolt

A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

Újabb tüntetések lesznek az elnök ellen

Az Evo Morales elnökre nehezedő nyomás fokozását ígérte kedden a bolíviai tüntetések egyik vezetője, miközben Morales ismét elutasította az ellenzék követelését, hogy mondjon le az október 20-i elnökválasztás vitatott eredménye miatt.

Imádott sportom

Három hét kellett ahhoz, hogy az október elején publikált botrányos videó egyik szereplője, Rákosfalvy Zoltán lemondjon a Magyar Úszószövetségben betöltött elnökségi tagságáról.
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …