Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: lövöldözés

354 cikk 1/36 oldal

A mexikói külügyminiszter El Pasóban járt, Donald Trump is oda készül

Marcelo Ebrard mexikói külügyminiszter hétfőn este a Texas állambeli El Pasóban járt, az egyik minapi tömeggyilkosság helyszínén, Donald Trump amerikai elnök pedig szerdán tesz látogatást a mexikói határ mentén fekvő városban. A szombati tragédia 22 halálos áldozata közül 7 mexikói volt. Trump a másik tömegmészárlás helyszínére, az ohiói Daytonba is ellátogat.

Felhergelte Mexikót az El Pasó-i lövöldözés

Az eddigi legnagyobb merényletet követték el a hét végén a spanyol ajkú közösség ellen, írta a dél-amerikai sajtó az Egyesült Államokban történt két támadást követően.

Minden napra jut egy tömeges lövöldözés

A hét végi vérfürdő kapcsán az amerikai média vasárnap újfent rávilágított arra, hogy az Egyesült Államokban milyen gyakoriak a lövöldözések, ezen belül az úgynevezett tömeges lövöldözések.

Kettős vérfürdő Amerikában

Kevesebb mint egy nap leforgása alatt harminc ember halt meg és többtucatnyi megsebesült két tömegmészárlásban az amerikai El Pasóban és Daytonban.
354 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.