Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: lövöldözés

95 cikk 1/10 oldal

Ellenőriznék az AfD-t

Németországban nem először merül fel, hogy a 2013-ban alapított, az országos és tartományi szintű politikában is egyre sikeresebb AfD-t az Alkotmányvédelmi Hivatalnak meg kellene figyelnie.

Halálos áldozata is van egy bangkoki lövöldözésnek

A lövöldözés a thai főváros Century The Movie Plaza nevű üzletközpontjában történt. A hatóságok szerint személyes ügyről volt szó, és a fegyveres elmenekült a helyszínről.

Több embert lelőtt egy férfi Kalinyingrádban

Előzetes értesülések szerint a férfi vadászfegyverből nyitott tüzet. Két embert megölt, majd saját magával akart végezni. A megsebesült elkövetőt kórházba szállították.

Ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet Berlinben

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadásnak volt-e köze a bent folyó török zenés rendezvényhez. A környéket rendőrök lepték el az eset után, továbbra is nagy erőkkel keresik a tetteseket.

Lövöldözés egy texasi egyetemen, két halott

Az egyetemi campust és környékét a rendőrök lezárták, a tanítást felfüggesztették. A lövöldözés az egyetemnek azon a részén történt, ahol a frissen bekerült hallgatók kollégiumi férőhelyei találhatók.

Lövöldözés Németországban, többen meghaltak

Hatan meghaltak és ketten megsebesültek egy lövöldözésben pénteken Németországban, a nyomozás első megállapításai szerint a bűncselekmény hátterében családi ügyek állhatnak.
95 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …