Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: momentum

208 cikk 1/21 oldal

Tovább erősödött a Fidesz–KDNP

A kormánypártok visszaszerezték a korábban elbizonytalanodott támogatóiknak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt.

Árulók nosztalgiája

„Megcsináltuk!”, lelkendezik Facebook-oldalán a brüsszelita képviselő; mintha ma történt volna, sikerült Emmanuel Macron kezére játszani a nyári játékok rendezési jogát, hurrá!

2010-2020: a magyar siker évtizede

Hiába beszélt tévképzetei közepette Gyurcsány Ferenc arról, hogy az elmúlt években Magyarország tönkrement, a valóság és a tények teljesen mást mutatnak.

Menczer Tamás: A Momentum egy ronda, lila lufi, nem több

A Momentumnak nem fontosak a kárpátaljai magyarok? A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Menczer Tamást, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát kapcsolták.

Kövér László: Az ellenzék részéről nincsenek érvek

„Mielőtt bármilyen témába belekezdenénk, a miheztartás végett szeretném leszögezni: fehér, keresztyén, heteroszexuális férfi vagyok – ráadásul magyar!” – így kezdte interjúját az Országgyűlés elnöke.

Túlélheti a Párbeszéd a 2022-es választást

Egy belső használatra szánt, de a sajtónak kiszivárogtatott vitairatból kiderült, a Párbeszédben már azon gondolkoznak, kikkel vághatnak neki szövetségben a 2022-es parlamenti választásoknak.
208 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …