Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 16., péntek, Csongor napja
HÍR TV – HÁTTÉRKÉPGyurcsány a globális hatalom magyar hangja.

Címke: momentum

611 cikk 1/62 oldal

Baloldali EP-képviselők

Ujhelyi 2021.01.16.: „Mit írt alá? Tudni akarjuk mi szerepel a kormány által kötött vakcinaszerződésekben!” – Donáth 2021.03.31.: „Európai parlamenti képviselők hetekig verték az asztalt, hogy betekinthessenek ezekbe a dokumentumokba.”

Álomháború

Ha a Momentum a Budapest által rendezendő olimpiai álom gyilkosa volt, akkor most Karácsony Gergely álomrabló és potenciális többszörös álomgyilkos.

A baloldal fél

Undorító álszentséggel kérdezi most a baloldal: miért mondjuk rájuk, csúnya jobboldali politikusok, újságírók, hogy ők oltásellenesek?

Ellenzéki busójárás

Az ellenzéki képviselők parlamenti ténykedése a mohácsi busók szokásait lekoppintva hangoskodásban, kelepelésben, a publikum riogatásában merül ki.

Közhasznú Szél

Végre egy jó hírt tett közzé Facebook-oldalán Szél Bernadett polgárjogi harcos: „Bejelentkeztem közhasznú munkára!” Méghozzá – mint írja – büszkén.

Ööö...

Hogy látszatja is legyen, milyen szüksége van Budapestnek öt főpolgármester-helyettesre (fejenként havi 1,3 millióért), nevezettek időnként beülnek az ATV műsorába.
611 cikk 1/62 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …