Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: momentum

255 cikk 1/26 oldal

Magyarok adatai kerülhettek külföldi országokba

Adatvédelmi problémák sorát veti fel Hadházy Ákos közelmúltban lezárult aláírásgyűjtési akciója, amelynek célja az európai ügyészséghez való csatlakozás kikényszerítése volt.

Cserépbe ültetett bizalom

Esztergomban megvalósulni látszik az ellenzéki pártok álma, állítólag megtalálták közös jelöltjüket az őszi polgármester-választásra: bizonyos Cserép Jánosba helyeznék a bizalmukat.

A Momentum politikusa szerint a fideszes nem ember

Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonlóan a Momentum főpolgármester-jelöltje sem tolerálja a másként gondolkodókat, akiket közösségi oldalán becsmérelt. Az ellenzék folyamatosan megsérti a kormánypárti szavazókat.

Folytatódó baloldali casting a főpolgármesteri székért

A versenyben maradt két aspiránsnak minimum kétezer aláírást kell összegyűjtenie ahhoz, hogy részt vehessenek az előválasztás második fordulójában, amelyet június 20-a és 26-a között tartanak.
255 cikk 1/26 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.