Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: momentum

172 cikk 1/18 oldal

Vezet a Fidesz–KDNP az összefogással szemben is

Egy most vasárnap esedékes választáson a Fidesz–KDNP országos listájára a magyarok 52 százaléka szavazna, a kormánypártok politikáját továbbra is több mint hárommillióan támogatják.

A Momentum identitástipró ideológiája

Azokat az értékeket, amelyeket elődeink csendes hangyamunkával megteremtettek, a momentumosok most zsetonként herdálják el az egyre mélyebbre züllő európai politikai kaszinóban.

Itt a 2010 előtti világ újracsomagolva

Nem feltétlenül rossz a választói emlékezet felfrissítése szempontjából, hogy hosszú idő után a balliberális erők újra meg tudják mutatni a gyakorlatban, hogy kik is ők valójában.

Az atlétikai vb-t nem engedhetjük el

Ha Fekete-Győrék úgy gondolják, hogy népszavazással ismét egy magyar álmot akarnak elvenni és ezzel magukat akarják az egekbe – és főleg a DK – közelébe emelni, akkor ez nem maradhat válasz nélkül.

Kirekesztették a szocialistákat az összefogásból Budafokon

– A DK, a Momentum és a Jobbik helyi képviselői úgy bántak velünk, mintha nem is léteznénk – állítja az a két szocialista képviselő, akiket ki akartak zárni az MSZP-ből, mert megszavazták a fideszes polgármester javaslatait.

Érdektelenségbe fulladt a magyar vita

Csekély érdeklődés mellett zajlott csütörtökön a magyar jogállamisági eljárásról szóló vita az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE).

Cseh Katalin, ön súlyosan téved!

A határon túli magyarok érdekeit a legjobban a románok, illetve a szlovákok képviselik? Miféle „elképzelés” ez Cseh Katalin pártjától? Tarthatatlan, nevetséges és naiv.

Idegenből vezérelve

Tegyük a szívünkre a kezünket: van, aki meglepődik azon, hogy egyes pártokkal kapcsolatban felvetődik a külföldről vezéreltség gyanúja?
172 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …