Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: napelem

10 cikk 1/1 oldal

Félrevezethetnek a zöldpolitikusok

Nem áll rendelkezésre annyi pénz, amennyit felemésztene az átállás a teljesen megújuló alapú áramtermelésre akár Magyarországon, akár Európában. Mégis ilyesmit ígérget egyre több hozzá nem értő.

Napelem hajtja a miniatűr robotrepülőt

Jobb napelemekkel, mozgásérzékelőkkel, apró kamerával felszerelve a repülőszerkezet apró tárgyak között repülhet át, feltérképezve olyan helyeket, ahova más eszköz nem juthat be.

Egyre több a lakossági napelem

Folytatódott a növekedés 2018 negyedik negyedévében is a háztartási méretű kiserőművek (hmke) piacán, vagyis a korábbi negyedéveket jellemző trend nem szakadt meg.

Napelem park épül Kisbéren

Kisbér határában az önkormányzat által biztosított 2,4 hektáros területen napelem park építése kezdődött, melyben 2100 áramtermelő egységet helyeznek el – ismertette a település polgármestere csütörtökön sajtótájékoztatón.

Rekordméretben épül napelempark Győrben

A napelempark Európában a maga nemében, az épületen kialakítottak között a legnagyobb lesz – közölték a társaságok, amelyek közel 25 éves együttműködésben állapodtak meg.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …