Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: népszerűség

23 cikk 1/3 oldal

Egyre népszerűbbek a környezetbarát autók

Nagy lendületet vett a magyarországi újautópiac zöldülése az idén az első két hónapban, amit főként az új, szigorú európai emissziós normák hatásának tulajdonít a környezetbarát autók értékesítésében élen járó Toyota Central Europe Kft.

A fiatalok körében is a Fidesz a nyerő

A Medián március 3-án publikált kutatása alapján a 18-29 évesek között 34 százalék támogatja a Fideszt. A többi korcsoporthoz hasonlóan itt is utcahosszal vezet.

Töretlen a közvetlen értékesítés népszerűsége

Új rekordot értek el tavaly a közvetlen értékesítésben részt vevő szereplők: a globális forgalom 192,9 milliárd dollárt tett ki, míg az értékesítői létszám elérte a 118 millió főt.

Sokasodnak Zelenszkij gondjai

A politológusi vélekedéseknek megfelelően már korántsem olyan elsöprő az ukrán államfő népszerűsége, mint a megválasztásakor vagy akár a júliusi előre hozott parlamenti választásokon volt.

Magabiztosan vezet a Fidesz a Nézőpontnál

Az ellenzéki pártok szoros háziversenyét ezúttal a Momentum Mozgalom vezeti, ők 13 százalékot érnének el egy most vasárnap esedékes választáson listán.

Szakértő: Sebastian Kurz népszerűbb, mint a pártja

Az elemző elmondta, hogy Kurz népszerűsége egyfajta „szívóhatással jár”, ami azt jelenti, folyamatosan emeli pártjának támogatottságát, vagyis több szavazót tud hozni.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …