Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: net

5 cikk 1/1 oldal

Őszre teljesíti küldetését a Nemzeti Eszközkezelő

Az állami vállalat több mint 36 ezer bajba jutott devizahiteles család házát, lakását vette meg a bankoktól, és kedvezményes bérleti díj ellenében biztosította a továbbiakban is a lakhatást.

Csaknem húszezer ingatlant vesznek vissza

Az érintettek majdnem kétharmada küldte vissza a nyilatkozatot, amely alapján visszavásárolná a Nemzeti Eszközkezelő által korábban megvett ingatlanát.

Eszközkezelő: A bérlők döntését várjuk

Minden érintettet kiértesített a nemzeti eszközkezelő arról, hogy milyen feltételekkel válhatnak ismét a programba korábban bevont ingatlanjuk tulajdonosává.

Március végéig befejezi a visszavásárlási ajánlatok kiküldését az eszközkezelő

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET) csütörtökig 28 447 ügyfelének küldte meg azt a tájékoztató levelet, amely személyre szólóan tartalmazza az adott ingatlanra vonatkozó kedvezményes visszavásárlási feltételeket, a hónap végéig pedig befejezi a levelek postázását 32 500 ügyfelének – tájékoztatta a NET pénteken az MTI-t.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …