Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: ökölvívás

13 cikk 1/2 oldal

Kazah segítséggel és kis szerencsével Tokió felé

Gálos Roland és egy-két honfitársa jó eséllyel pályázik az olimpiai kvótaszerzésre ökölvívásban. Március 14. és 24. között rendezik Londonban az európai kontinens selejtezőtornáját.

Nem profinak való vidék

Elvben már a hivatásosok is szorítóba léphetnek a tokiói olimpia ökölvívótornáján, természetesen csak akkor, ha a kétlépcsős selejtezőn kiharcolják a jogot a szereplésre.

Halálos kiütés: a boksz veszélyes üzem

Csütörtökre virradóra belehalt agysérülésébe Patrick Day amerikai profi ökölvívó, aki szombaton szenvedett kiütéses vereséget Chicagóban.

Megmutatnák, él a magyar boksz

Válságban a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA), és a magyar szövetség (MÖSZ) sincs irigylésre méltó helyzetben. A feszült hazai hangulatot jelzi, hogy szeptember 29-én rendkívüli közgyűlést rendeznek.

Kazah edzővel, magyar profikkal

– Kínos lenne, ha Magyarországot senki sem képviselné ökölvívásban a tokiói olimpián – jelentette ki Erdei Zsolt, és mákszemnyi túlzás sincs ebben a kijelentésben.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …