Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 7., kedd, Herman napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: ökölvívás

24 cikk 1/3 oldal

Mecénás szerepkörben a bokszelnök

Gálos Roland felkészülését a szövetség elnöke, Bajkai István rendkívüli, ötmillió forintos apanázzsal igyekszik támogatni, saját pénztárcájából!

Gálos már Tokióban, de hogyan tovább?

Mielőtt a koronavírus-járvány miatt félbeszakították az ökölvívók európai olimpiai kvalifikációs tornáját, Gálos Roland kiharcolta a tokiói olimpiai részvétel jogát.

Gálos készülhet Tokióra!

Az esti programot követően felfüggesztették a küzdelmeket a londoni Copper Box Arenában, addig azonban történt egy s más: Gálos Roland remek boksszal győzött, és már ott van az olimpián.

Olimpiai kvótát szerzett Gálos Roland

Az 57 kilogrammban szereplő Gálos Roland megnyerte nyolcaddöntőjét, így olimpiai kvótát szerzett hétfőn este a londoni európai kvalifikációs ökölvívótornán.

Ketten Tokió kapujában

Gálos Roland és Fodor Milán egyetlen győzelemre van a kvótától, Pribojszki Katának még két meccset kell nyernie ahhoz, hogy ő legyen a sportág első magyar hölgyolimpikonja.

Csaló bírók nélkül győznek a magyarok

Gálos Roland (57 kg) és Pribojszki Kata (60 kg) sikerrel vette az első akadályt, előbbi egyetlen győzelemre van az olimpiai kvótától, Pribojszki Katának viszont még két meccset kell majd ehhez nyernie.

Nem akadály a selejtezőn az olasz útlevél

Csütörtök délelőtt megérkezett a 22 tagú magyar küldöttség Londonba, az ökölvívó olimpiai selejtező színhelyére. Az európai kvalifikációs torna szombaton kezdődik.

Mélyütés kontra hazugsággyár

Balzsay Károly ökölvívó szövetségi kapitány szerint a cél a tavaly megválasztott elnökség és az ő személyének lejáratása és ebben a hadjáratban Harcsa Zoltán csak eszköz.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …