Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: oroszország

2887 cikk 1/289 oldal

Moszkva visszatért, Kijev kivonul

Ukrajna felfüggeszti munkáját az Európa Tanács parlamenti közgyűlésében, tiltakozásképpen amiatt, hogy Oroszország visszakapta öt éve megvont szavazati jogát.

Moszkva: Nincs politikai konfliktus Tbiliszivel

Tbilisziben június 20. óta tömegtüntetések zajlanak, amelyek formális kiváltó oka az, hogy egy orosz parlamenti delegáció részt vett az Ortodoxia Interparlamentáris Gyűlése elnevezésű szervezet tanácskozásán.

Az orosz energetikai miniszter szerint korai az olajpaktum sorsáról beszélni

Korai még arról beszélni, hogy a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) tagállamai és szövetségeseik, élükön Oroszországgal, meghosszabbítják-e az olajkitermelést korlátozó megállapodás hatályát a második fél évre – jelentette ki Alekszandr Novak orosz energetikai miniszter hétfőn.

Ismét ezrek tüntettek Tbilisziben

Vasárnap már negyedik napja ezrek vonultak az utcákra Tbilisziben, hogy a parlament épülete előtt a kormányzó Georgiai Álom Párt és Oroszország ellen tüntessenek.

Putyin Oroszország és az Egyesült Államok viszonyáról beszélt

Korlátozza Donald Trump cselekvési lehetőségét a Washington és Moszkva közötti kapcsolatok építésében az amerikai politikai rendszer, ám sok függ az Egyesült Államok elnökének politikai akaratától – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az NTV televíziónak ad ott nyilatkozatában.
2887 cikk 1/289 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.