Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: Plusz-mínusz

15 cikk 1/2 oldal

Plusz-mínusz: Karácsonynak meggyűlik a baja kritikusaival

A szerdai műsor első témája a kitörésnapi megemlékezés volt, amelyen a Hír TV is forgatott. Az elkészült anyagot a főpolgármester kifogásolhatónak tartja és bejelentette, hogy emiatt bojkottálja a Hír TV-t.

Plusz-mínusz: Jól választottak a győriek

Azért azt tudni kell, hogy a képviselői testületben masszív kétharmados Fidesz többség van, itt a polgármesteri szék volt a kérdés – mondta a Hír TV műsorában Kacsoh Dániel lapszerkesztő.

Teljesen megszűnt az MSZP baloldali identitása

A szocialisták esetében a hosszú trendeket kell nézni, hiszen 2006 óta lefelé ívelő pályán van a párt, vagyis egy 14 éves válságról van szó – hangzott el a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában.

Ultimátumot adott Gyurcsány az ellenzéknek

Bencsik Gábor szerint a 2020-as esztendőt arra fogják használni a politikai erők, hogy megtalálják szerepüket, hatalmukat a kialakult új helyzetben.

Plusz-mínusz: Álszent tüntetés volt hétfőn

Elfogadta az országgyűlés a kulturális törvénycsomagot, ami ellen tüntetést szerveztek Budapesten. A témával kapcsolatban politikai vitaműsorunk vendégei Horn Gábor a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, és Lánczi Tamás politológus voltak.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …