Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 13., szerda, Szilvia napja

Címke: polgármester

72 cikk 1/8 oldal

Borkai – még egyszer és utoljára

Borkai Zsolt néhány nappal ezelőtt – Fidesz-tagsága után – lemondott a polgármesteri pozíciójáról is. Engedjék meg nekem, kedves olvasók, hogy ezúttal nagyon röviden reagáljak erre.

Megismétlik a polgármester-választást Litér egyik szavazókörében

Megismétlik a polgármester-választást a Veszprém megyei Litér egyik szavazókörében, mert a szavazatok újraszámlálásakor kiderült, hogy a szavazókörben átadott voksokból hat szavazólap hiányzik, így nem eldönthető a választás eredménye.

Botka László kilépett az MSZP-ből

A politikus 2002 óta tölti be Szeged polgármesteri posztját, október 13-án negyedik alkalommal választották újra, ekkor már az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltjeként.

Borkai Zsolt kilép a Fideszből

Az újraválasztott polgármester elmondta, hogy azért döntött a kilépés mellett, mert úgy véli, nem kell, hogy morális hátrányt okozzon a Fidesznek.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …