Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: razzia

24 cikk 1/3 oldal

A jövőben sem engedi el az idősek kezét a minisztérium

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium korábban elindította a megtévesztő webáruházak célzott ellenőrzését, elsősorban az úgynevezett csodát ígérő termékeket forgalmazó honlapokat keresik.

Csecsen iszlamisták után kutat a német rendőrség

A német rendőrség razziákat tartott négy tartományban kedden csecsen iszlamisták után kutatva, akiket azzal gyanúsítanak, hogy komoly államellenes bűncselekmény elkövetését tervezték.

Országos fenyőfarazziát indított az adóhatóság

A kereskedelem különböző szereplői érdemi várakozásokkal tekinthetnek az adventi időszakra, az esztendő utolsó hetei rendre komoly forgalmat hoznak. Pontosan tudják ezt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál is.

Elcsúsztak a banánhéjon

A nyáron több megyében valóságos razzia indult a zöldségeseknél, s akkor nemcsak az állandó üzlettel rendelkező kereskedőket, hanem az út menti eper- és dinnyeárusokat is felkeresték a revizorok.

Elkezdődött a mécsesrazzia

Az aktuális helyszínekről, az időpontokról a hatóság adótraffipax elnevezésű információs felületén tájékozódhatnak az érdeklődők.

Indul a zöldségesrazzia következő szakasza

A szüret, az őszi betakarítás időszakában újra a gyümölcs- és zöldségkereskedelem felé fordult a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) figyelme.

Automatarazzia kezdődött Budapesten

Kéthetes átfogó akciót kezdett az adóhivatal a fővárosban, a hatóság arra kíváncsi, hogy az üzemeltetők bejelentették-e a különféle termékeket árusító automatáikat.

Színes ceruzákkal zárja a NAV a nyarat

A revizorok több megyében is célba vették a papír- és írószer-kereskedőket. Az adóhatósági vizsgálatok Pest megyében, Somogyban, Zalában és Komárom-Esztergom megyében már tartanak.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …