Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – CIVIL KÖRSzerbiával lehetne bővíteni a V4-eket.

Címke: razzia

29 cikk 1/3 oldal

A jövőben sem engedi el az idősek kezét a minisztérium

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium korábban elindította a megtévesztő webáruházak célzott ellenőrzését, elsősorban az úgynevezett csodát ígérő termékeket forgalmazó honlapokat keresik.

Csecsen iszlamisták után kutat a német rendőrség

A német rendőrség razziákat tartott négy tartományban kedden csecsen iszlamisták után kutatva, akiket azzal gyanúsítanak, hogy komoly államellenes bűncselekmény elkövetését tervezték.

Országos fenyőfarazziát indított az adóhatóság

A kereskedelem különböző szereplői érdemi várakozásokkal tekinthetnek az adventi időszakra, az esztendő utolsó hetei rendre komoly forgalmat hoznak. Pontosan tudják ezt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál is.

Elcsúsztak a banánhéjon

A nyáron több megyében valóságos razzia indult a zöldségeseknél, s akkor nemcsak az állandó üzlettel rendelkező kereskedőket, hanem az út menti eper- és dinnyeárusokat is felkeresték a revizorok.

Elkezdődött a mécsesrazzia

Az aktuális helyszínekről, az időpontokról a hatóság adótraffipax elnevezésű információs felületén tájékozódhatnak az érdeklődők.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …