Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: robbanás

221 cikk 1/23 oldal

Pokolgép robbant Észak-Írországban, az ír határ közelében

Pokolgép robbant hétfőn Észak-Írországban, az Írországgal közös határ közelében, a hatóságok tájékoztatása szerint az akció célpontjai azok a rendőrök voltak, akiket előzőleg egy csalinak szánt hamis riasztás miatt küldtek a közelbe, és szerencsések voltak, hogy nem vesztették életüket.

Autóba rejtett pokolgép okozta a robbanást Kairóban

Egy robbanószerekkel megpakolt autó okozta a kairói onkológiai intézet közelében hétfőre virradóra történt robbanást – közölte az egyiptomi belügyminisztérium hétfő délután. Legutóbbi jelentések szerint a detonációnak 20 halálos áldozata van.

Tizenhatan meghaltak egy kairói robbanásban

Az egyiptomi főügyész vizsgálja ki a baleset körülményeit, de egyelőre nem közöltek olyat, hogy a robbanás terrorista cselekmény lett volna.

Több száz millió forintot követelnek

Felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a kártérítésük megfizettetése érdekében a bírósághoz hat soroksári ingatlantulajdonos, akiknek a lakásuk életveszélyessé vált két, 2010-ben történt robbanás miatt.

Felrobbant egy üzemanyag-szállító tartálykocsi Oroszországban

Árokba futott, és felrobbant egy üzemanyag-szállító teherautó vasárnapra virradóra az oroszországi Szverdlovszki területen; a gépkocsi tartályán hét turista utazott, és közülük hárman meghaltak a balesetben – közölték a helyi a hatóságok.

Robbanás történt Kabul diplomáciai negyedében

A tálib lázadók jelentkeztek az afgán védelmi minisztérium közelében elkövetett hétfői kabuli robbantás elkövetőiként, amelyben sokan megsebesültek, vélhetően többen életüket vesztették.
221 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.