Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Szegedi Tudományegyetem

63 cikk 1/7 oldal

Milliárdokat ér a szegedi tudomány

Új szabadalmak bejegyzését is elősegítheti az az 1,7 milliárd forintos támogatás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem nyert el.

Több az allergiás a melegedés miatt is

Első alkalommal készült globális felmérés a pollen és a klímaváltozás összefüggéséről, amelyből kiderült: a fokozatos felmelegedés komoly egészségügyi kockázatokkal jár.

Atlétikai centrumot alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetemen

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Hattyas sori sportközpontjában 1,6 milliárd forint kormányzati támogatásból alakítanak ki modern, nemzetközi szabványoknak megfelelő atlétikai centrumot, a kivitelezési munkálatokat várhatóan jövő év elején kezdik – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága kedden az MTI-t.

Levendulanapok a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében

Levendulanapokat tartanak szombaton és vasárnap a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjében, koncertekkel, előadásokkal, népzenei és néptáncbemutatókkal, gyerekműsorokkal, növényvásárral, kézműves termékekkel és gasztronómiai ínyencségekkel várják az érdeklődőket.

Rendhagyó esélyegyenlőségi kiállítás nyílt a Szegedi Tudományegyetemen

Rendhagyó esélyegyenlőségi kiállítás nyílt a Szegedi Tudományegyetemen csütörtökön: a tárlat alapjául a 25 tehetséges ember története című kiadvány szolgál, amely fogyatékkal élő tehetségeket mutat be a művészet, a sport, a tudomány és a közélet területéről – közölték az esemény szervezői az MTI-vel.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.