Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Szegedi Tudományegyetem

25 cikk 1/3 oldal

Laborokban használható hidrogéngenerátort fejlesztettek ki

Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátort fejlesztett a Thales Nano Energy Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE), a H-Genie elnevezésű eszköz rangos nemzetközi elismerést kapott – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény az MTI-t.

Területi Innovációs Platform alakult Szegeden

A platformok tagjai részesei lehetnek a fejlesztési irányokat meghatározó döntések előkészítésének, valamint közvetlen és folyamatos információt kaphatnak a szakpolitikai intézkedésekről.

Folytatódik a szegedi science park kialakítása

A kormány döntött arról, hogy öt projekt előkészítéséhez nyújt támogatást a Szegedi Tudományegyetemnek idén – jelentette be Bódis József, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára.

Életveszélyessé vált a szegedi jogi kar épülete

A hétfői vihar során senki sem sérült meg, de az épület használhatatlanná vált. Jelenleg a károk felmérése, a kárenyhítés és az életveszély elhárítása zajlik.

Milliárdokat ér a szegedi tudomány

Új szabadalmak bejegyzését is elősegítheti az az 1,7 milliárd forintos támogatás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem nyert el.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …