Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 11., szerda, Árpád napja

Címke: Székely Nemzeti Tanács

18 cikk 1/2 oldal

Civil kezdeményezés Székelyföldért

Ha a jogos sérelmeinket orvosló elképzeléseink mögé nem tudunk tényleges társadalmi támogatást felmutatni, akkor az őshonos nemzeti közösségeket továbbra is levegőnek fogják nézni az Európai Unióban.

Aláírásgyűjtés a nemzeti régiókért

2020. május 7-ig egymillió aláírást kell összegyűjteni legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az EP foglalkozzon a nemzeti régiók gazdasági lemaradásának kérdéskörével.

Székely Nemzeti Tanács: A polgári kezdeményezés beleillik az unió kohéziós politikájába

A nemzeti régiók gazdasági lemaradásának megszüntetéséért indított polgári kezdeményezés beleillik az unió kohéziós politikájába, hiszen az unió nem fejlődhet harmonikusan, míg a nemzeti régiók le vannak maradva – erről beszélt a kezdeményezést előterjesztő Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Székely Nemzeti Tanács: A nemzeti régiók gazdasági lemaradásának megszüntetéséért indult aláírásgyűjtés

Európai polgári kezdeményezés indult a nemzeti régiók gazdasági lemaradásának megszüntetéséért, 2020. május 7-ig egymillió aláírást kell összegyűjteni legalább hét uniós tagországban annak érdekében, hogy az Európai Parlament foglalkozzon a kérdéssel – mondta a kezdeményezést előterjesztő Székely Nemzeti Tanács (SZNT) külügyi biztosa hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Érvényes marad Dabis Attila Romániából való kitiltása

A bukaresti táblabíróság jogerősen elutasította Dabis Attilának, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) külügyi megbízottjának a kérését, hogy semmisítsék meg a Romániából való kitiltását elrendelő tavalyi határozatot.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …