Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Szépművészeti Múzeum

30 cikk 1/3 oldal

Sokarcú istenvilág

A Szépművészeti Múzeum egyiptomi kiállítása tagadhatatlanul a nagyközönség egyik időtálló kedvence (a krokodilmúmia mély nyomot hagy mindenkiben).

Ez várja a látogatókat a Szépművészetiben és a Magyar Nemzeti Galériában

Cézanne és követőinek munkái, II. Amenhotep rekonstruált sírkamrája, a preraffaeliták, Sean Scully és Szinyei Merse Pál festményei várják idén a Szépművészeti Múzeumba, illetve a Magyar Nemzeti Galériába (MNG) látogatókat – közölte a két intézményt vezető Baán László főigazgató kedden sajtótájékoztatón.

Orbán Viktor: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor. A miniszterelnök kiemelte: a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok.

Ilyen volt a flamand életérzés

A Szépművészeti Múzeum legújabb nagyszabású kiállítása a társadalmi, gazdasági helyzettől indít, hogy eljusson a morálig és a korabeli mindennapi szenvedélyekig.

Színház és irodalom a múzeumban

A társművészetek izgalmas találkozása valósul meg négy év után ismét a Szépművészeti Múzeum újjászületett falai között: a Textúra, amely az irodalmat, a színházat és a képzőművészetet vegyíti.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …