Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Szépművészeti Múzeum

27 cikk 1/3 oldal

Orbán Viktor: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor. A miniszterelnök kiemelte: a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok.

Ilyen volt a flamand életérzés

A Szépművészeti Múzeum legújabb nagyszabású kiállítása a társadalmi, gazdasági helyzettől indít, hogy eljusson a morálig és a korabeli mindennapi szenvedélyekig.

Színház és irodalom a múzeumban

A társművészetek izgalmas találkozása valósul meg négy év után ismét a Szépművészeti Múzeum újjászületett falai között: a Textúra, amely az irodalmat, a színházat és a képzőművészetet vegyíti.

Erődítményből modern kiállítótér

Európai léptékű fejlesztés valósult meg két év alatt a Csillagerőd felújításával. Egy olyan kulturális központ jött létre, amelyre büszke lehet Komárom , az ország és a Liget projekt is.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …