Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: sztrájk

60 cikk 1/6 oldal

Kitartanak a választásokig a francia sztrájkok

Újabb sztrájkot hirdettek a szakszervezetek csütörtökre Franciaországban, ezúttal a légiirányítók nem dolgoztak. A tiltakozásnak ismét főként az utasok itták meg a levét.

Karácsonyékon múlik, hogy lesz-e sztrájk a BKV-nál

Továbbra sincs megállapodás a BKV Zrt. és a szakszervezetek között az idei bérekről, s bár némi közeledés történt, de a felek álláspontja között megmaradt az óriási távolság.

Sztrájk jöhet a MÁV-nál és a BKV-nál is

Akár már egy hét múlva figyelmeztető munkabeszüntetés jöhet a BKV-nál, ha a mai egyeztetéseken nem közeledik a cég és a munkavállalói képviseletek álláspontja.

Totális sztrájk fenyeget a BKV-nál

A Világgazdaság értesülései szerint a szerda reggel 9 órakor tartott egyeztetés sem vezetett eredményre a BKV menedzsmentje és a cég szakszervezetei között.

Sztrájkot hirdettek a görög szigeteken

„Nem bírjuk tovább ezt a helyzetet a városkánkban, nekünk is vannak emberi jogaink” – méltatlankodott Jorgosz Stancosz, a számoszi Vathi polgármestere.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …