Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: találkozó

72 cikk 1/8 oldal

Nem érdekeltek a konfrontációban

Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan moszkvai találkozójának célja az orosz-török konfliktus diplomáciai úton történő rendezése.

A koronavírusról is tárgyalnak a V4-csúcson

„A V4 országok találkozója az időszerű európai helyzettel fog foglalkozni. Szeretnénk előkészíteni a koronavírussal kapcsolatos megoldásokat és megerősíteni az együttműködést” – írta Morawiecki.

Túl mélyek a repedések az iszlám világban

Az iszlám országok vezetőinek négynapos találkozójára néhányan már kereken nemet mondtak: Szaúd-Arábia, Egyiptom, az Egyesült Arab Emirátusok, majd végül Pakisztán is világossá tette, hogy távol marad.

Erdoğan találkozik a jövő héten Trumppal Washingtonban

A két ország közötti feszültség miatt a hivatalos megerősítésig nem volt biztos, hogy a török elnök elfogadja-e az invitálást. Erdoğan a hét elején azzal is fenyegetett, hogy lemondja az utat.

Ismét feltűnt Bajnai Gordon

Csupán néhány nappal főpolgármesterré választása után Karácsony Gergely máris sort kerített Bajnai Gordonnal való találkozójára egy XII. kerületi étterem hátsó, csendes kerthelyiségében.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …