Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: találkozó

271 cikk 1/28 oldal

Trócsányi: Eredményes volt a Von der Leyen találkozó

A magyar biztosjelölt a találkozó után a Twitteren azt írta: eredményes egyeztetést folytatott a bizottsági elnökkel, a tárgyalás során az Európai Uniót érintő, általános kérdések kerültek terítékre.

Trócsányi bemutatkozik Von der Leyennek

Trócsányi László a héten Ursula von der Leyennel találkozik Brüsszelben. Körülbelül 15 perces, informális egyeztetésről – „bemutatkozásról” – van szó – tudta meg a Magyar Nemzet.

Von der Leyen jövő héten találkozik Orbán Viktorral

A miniszterelnök és a német politikus Magyarország új uniós biztosáról, illetve az integráció előtt álló kihívásokról, így a migrációról és a következő hétéves uniós költségvetésről is egyeztet majd.

Donald Trump: Nagy nap ez a világ számára

A Koreai-félszigetet kettéválasztó demilitarizált övezetben találkozott és kezet fogott egymással az amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető
271 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.