Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: tárgyalás

89 cikk 1/9 oldal

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt

Beszélgetésük során aktuális külpolitikai kérdéseket érintettek, melyek közül kiemelték az illegális migráció elleni küzdelem és a határvédelem fontosságát.

Gyárfás Tamás újabb maratoni vallomásra készül

A volt média-, illetve jelenlegi sportvezető a a magyar keresztapáról, azaz Tasnádi Péterről, Portik Tamás csapdáiról és két zsarolójáról beszél, akik csak tanúk az ügyben.

Az EU-pénzekről tárgyal Brüsszelben Orbán Viktor

Brüsszelbe érkezik hétfőn a miniszterelnök, hogy az uniós csúcsintézmények vezetőivel, Ursula von der Leyen bizottsági elnökkel, valamint Charles Michellel, az Európai Tanács veztőjével egyeztessen.

Orbán Viktor Brüsszelben és Rómában tárgyal

A magyar miniszterelnök hétfő délelőtt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tárgyal, majd Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével folytat megbeszélést.

Barnier: Az EU és a tagállamok érdekei az elsők a brexit kapcsán

Michel Barnier, az EU-brit tárgyalások irányítója hétfőn mutatja be javaslatát a Londonnal folytatandó tárgyalások keretére vonatkozóan – derül ki a francia politikus szombati Twitter-üzenetéből, melyben világossá teszi, hogy az EU és a tagállamok érdekei az elsők.

Orbán Viktor Indonéziában tárgyal a héten

A kormányfő részt vesz a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) tanácskozásán, és megbeszélést folytat Joko Widodo indonéz elnökkel is.
89 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …