Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: turizmus

451 cikk 1/46 oldal

Életmentő beavatkozásra várnak a vendéglátósok

Közösen kérik a vendéglátósok a Pénzügyminisztériumtól, hogy a kiszállított ételek után fizetendő áfa 27 százalékról csökkenjen öt százalékra, ahogy az a helyben fogyasztáskor is érvényes.

Elutasít egy javaslatot a turizmusszakma

Egy kamarai elképzelés szerint a válságkezelés ideje alatt az élelmiszerüzletekben beváltható lenne a belföldi turizmus motorját jelentő Szép-kártya.

Így mentenék meg a turizmust

A turizmus-vendéglátás ágazatot a különösen negatívan érinti a válság. Az ágazatra gyakorolt negatív hatások a turizmus szinte teljes megszűnése miatt meghaladják a 2008-as válság idején tapasztaltakat.

Menekültek a szállodai karanténból

A hét elején érkezett haza Srí Lanka-i nyaralásából egy olvasónk, aki pár nappal a határok lezárása előtt több magyar társával együtt utazott az Indiai-óceán északi részén lévő egzotikus szigetre.

Segítséget kérnek az autóbuszos vállalkozások

Az autóbuszos személyszállítási ágazat a koronavírus-járvány és a megfékezéssel kapcsolatos intézkedések következtében szinte minden bevételi forrásától elesett.
451 cikk 1/46 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …