Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: turizmus

309 cikk 1/31 oldal

Jurtafaluban él tovább az ősök nyugodt rendje

Tanösvény, történelmi időutazás, jurtakávézó fogadja a látogatót akár egy késő őszi, gyalogosan vagy két keréken tervezett családi kirándulás alkalmával a három évszakos paloznaki Mágustanyán.

Nagy lehetőség a Liget-projekt

A Liget Budapest projekt óriási lehetőség a magyar fővárosnak, hiszen a világon nagyon ritka, hogy az állam ilyen nagyszabású kulturális városfejlesztésre vállalkozik.

Oroszul is tanulnak a hévízi szállásadók

Egy sikeres pályázat eredményeként ingyenes idegen nyelvi és számítástechnikai képzést nyújt tagjai számára a Hévízi Szobakiadók Közössége, mivel jelentősen nő a városba látogató orosz fürdővendégek száma.

Márton-napi utazás az asztal körül

A késő őszi időjárásban november legnépszerűbb turisztikai ünnepe a fehér asztal mellett elöltött Márton-napi libanapok, amikor tradicionális libás ételeket fogyaszthatnak az ínyencek.
309 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …