Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: turizmus

1237 cikk 1/124 oldal

A magyarok több mint 60 százaléka tervez nyaralást az idén

Az idén a magyarok 62 százaléka tervez nyaralást, a legtöbben (35 százalék) július második, valamint augusztus első felében (22 százalék), miközben 11 százalék azok aránya, akik sosem utaznak el kikapcsolódni egy kutatás szerint.

Újra lesz víz a termáltóban

Elkezdődött a zalakarosi termáltó helyreállítása, így hamarosan a régi arcát mutatja majd a tavat körbeölelő, természeti értékekben rendkívül gazdag ökopart.

Milliárdokat futnak össze a külföldiek

Több mint háromszorosára nőtt a futóturisták száma Magyarországon az elmúlt évtizedben – írja keddi számában a Világgazdaság az aktív Magyarországért felelős kormánybiztostól és a Budapest Sportirodától kapott statisztika alapján.

Négy évszak

Legnagyobb tavunk lassan elszakad a Zimmer frei érzéstől és a Kádár-büfékultúrától: rengetegen dolgoznak azon, hogy minőségi szolgáltatásokkal tegyék sokszínű turisztikai célponttá a Balatont.

Újabb milliókkal támogatják a kerékpáros turizmust

A környezettudatos szemléletet erősítő, határokon átnyúló kerékpáros túrák, programok megrendezésére 23 millió forintot oszt szét az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
1237 cikk 1/124 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.