Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Bayer show:Az első csatát megnyertük, a háborút még nem

Címke: Tüttő Kata

12 cikk 1/2 oldal

Telefonos kampányba kezdett Karácsony

Tüttő Kata pedig arról is beszélt, hogy a főváros saját forrásokból is igyekszik védőfelszerelést biztosítani az egészségügyi dolgozóknak.

Megalakult a fővárosi operatív törzs

Megalakult a koronavírus elleni védekezéssel foglalkozó fővárosi operatív törzs – tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-t.

A klímavédelemnek ára van

Negyedik alkalommal rendezte meg a globális klímasztrájkot a Fridays for Future csoport. Gyurcsány és más baloldali politikusok igyekeztek ellopni a show-t, ám a fiatalok nem rájuk voltak kíváncsiak.

Budapest nem tud megújulni

Visszatértek a főváros vezetésébe a Gyurcsány-Bajnai-korszak bukott politikusai, és az önkormányzati cégekhez delegáltak jelentős fizetésemeléseket is kaptak.

Fővárosi pusztaötös

Színes főpolgármester-helyettesi csapat segíti majd Karácsony Gergely munkáját. A brigád összetétele sokunkat meglepett. (Állítólag magát a főpolgármestert is, de ebbe most ne menjünk bele…)
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …