Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Tüttő Kata

7 cikk 1/1 oldal

A klímavédelemnek ára van

Negyedik alkalommal rendezte meg a globális klímasztrájkot a Fridays for Future csoport. Gyurcsány és más baloldali politikusok igyekeztek ellopni a show-t, ám a fiatalok nem rájuk voltak kíváncsiak.

Budapest nem tud megújulni

Visszatértek a főváros vezetésébe a Gyurcsány-Bajnai-korszak bukott politikusai, és az önkormányzati cégekhez delegáltak jelentős fizetésemeléseket is kaptak.

Fővárosi pusztaötös

Színes főpolgármester-helyettesi csapat segíti majd Karácsony Gergely munkáját. A brigád összetétele sokunkat meglepett. (Állítólag magát a főpolgármestert is, de ebbe most ne menjünk bele…)

Karácsony és a szánalom

A Párbeszéd nevű, láthatósági problémákkal küszködő pártszerűség vezetői vagy ennyire hibbantak, vagy csak azért tesznek úgy, mintha megkattantak volna, mert ezt hiszik praktikusnak.

Szétfeszíti a szocialistákat a Párbeszéddel közös lista

A szocialisták zúgolódnak amiatt, hogy a pártszövetségből mindeddig csak a Párbeszéd profitált, ugyanis a párt az MSZP-vel állított közös lista nélkül ugyanis be sem jutott volna az Országgyűlésbe.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …