idezojelek

Tüttő Kata extrém videójával letarolta a YouTube-ot

Nem volt neki elég a rúdtánc.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2024. 03. 14. 12:50

Tüttő Kata, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes önálló akcióba kezdett. YouTube-csatornáján mutatja be egy szokatlan, extrém videóban, hogy milyen Google-keresések történtek a nevére.

Meglepő eredményekről számolt be a csatornáján, ugyanis a leggyakrabb keresések vele kapcsolatban az alábbiak voltak:  

- polgármester-helyettes 

- férje 

- haja 

- rúdtánc 

- fiatalon

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocik régi-új favoritja többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, miközben ő maga is rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy rúdtáncmutatvánnyal szándékozott elkápráztatni a szavazókat, ez a kétes teljesítménye be is került a legnépszerűbb rá irányuló keresésekbe is.

Nem tudom ki, hogy van vele, de nem tűnik túl biztatónak és előremutatónak, ha egy magát valamire tartó politikusról mindössze ezek a témák keltik fel az emberek érdeklődéseit, hogy miként rúdtáncol, milyen a haja és hogy milyen volt fiatalon. Az pedig még véletlenül sem merül fel, hogy milyen munkát végzett.  Mindenesetre az valószínű, hogy rendesen költöttek a promójára, mert lépten-nyomon beleütközik az ember ebbe a Tüttő-reklámba, ha hosszabb videót vagy podcastet néz.

Úgy látszik, erre van pénz.

Borítókép: Tüttő Kata (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.