Tüttő Kata magyarázza a bizonyítványt, nem rúdtánc volt a videón

Hanem rúdfitnesz.

Forrás: Mandiner2023. 10. 18. 14:26
TÜTTÕ Kata
Budapest, 2020. február 19. Tüttõ Kata városüzemeltetésért felelõs fõpolgármester-helyettes a XVIII. kerületi Ipacsfa utcában épülõ Logisztikai és Szolgáltató Központról tartott sajtótájékoztatón az FKF Nonprofit Zrt. XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központjában 2020. február 19-én. A fõváros több mint 1,8 milliárd forintot biztosít saját forrásból az egykori Cséry-telep egy részének kármentesítésére. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január óta rúdtáncol, bár az valójában nem is rúdtánc, hanem rúdfitnesz – magyarázta Tüttő Kata a Mandinernek azt a videót, amelyet nagyjából egy hete töltött fel nyilvános Instagram-oldalára. Arra nem tért ki, hogy ez mennyiben kapcsolódik főpolgármester-helyettesi pozíciójához, de egészen érzékeny információkat is megosztott a publikummal:

Itt vagyok 43 évesen, éppen készülök arra, hogy a petefészkem kiürül, jön egy perimenopauza és egy menopauza. Elmentem egy csontsűrűség-vizsgálatra, és kiderült, hogy nem tartok ott csontsűrűségben, ahol kellene.

Kijelentette azt is, hogy egyetlen dolog van, amivel lehet javítani a helyzeten, az pedig a súlyzós edzés – igaz, erről nem töltött fel képet, a mellékelt ábra szerint inkább a saját testsúlyával dolgozik. „Az a célom, hogy megfelelő súllyal és megfelelő csontsűrűséggel fussak neki a menopauzának. Ezért választottam, ezért csinálom” – részletezte.

Arra a kérdésre, hogy milyen hosszú távú tervei vannak, esetleg láthatjuk-e versenyeken, csak annyit mondott, hogy 99 évesen meg akarja mászni a Kékest. Közben Karácsony Gergely helyettese, amikor éppen nem rúdtáncol, az Európai Parlamentbe készül. A főpolgármester-helyettesről korábban is lehetett tudni, hogy nem veti meg a különleges hobbikat, korábban arról is írtunk, hogy Görögországban kilovagolt a tengerből.

Borítókép: Tüttő Kata (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.