Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 26., szerda, János, Pál napja

Címke: tűz

284 cikk 1/29 oldal

Kigyulladt egy idősotthon Ózdon, egy férfi meghalt

A füstmérgezésben elhunyt áldozat mellett két nő – valószínűleg menekülés közben – bordatörést és combsérülést, öten súlyosabb, négyen pedig könnyebb füstmérgezést szenvedtek.

Zavargások törtek egy odesszai börtönben

Zavargások törtek ki a dél-ukrajnai Odessza egyik börtönében, az intézményben tűz ütött ki – jelentette az UNIAN ukrán hírügynökség.

Kigyulladt egy teherhajó Mallorca közelében, mentik a legénységet

Kigyulladt egy olasz zászló alatt hajózó teherhajó szerdán Mallorca székhelyétől, Palmától mintegy 40 kilométerre délre, a Földközi-tengeren, a legénység nagy részét kimentették, a lángokat pedig kora délutánra szinte teljesen sikerült megfékezni.

Egyes sárgamellényesek szerint a Notre-Dame ügye elhomályosítja a követeléseiket

Könnygázt vetettek be a sárgamellényes tüntetőkkel szemben a legújabb szombati tüntetésen a párizsi rendőrök, kora délutánig 126 embert vettek őrizetbe a hatóságok. Több tiltakozó kifogásolta, hogy a Notre-Dame székesegyház újjáépítésének ügye elhomályosítja a mozgalom követeléseit.

A Kelet is részt venne a munkában

Miután a nyugati kultúra egyik patinás szimbóluma szinte megsemmisült a hétfői tragikus tűzesetben, Japán és Kína is robotokkal sietne a Notre-­Dame restaurátorainak segítségére.
284 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.