Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 7., kedd, Apollónia napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: újjáépítés

32 cikk 1/4 oldal

Van mit megvédeni

Hazánk gazdasága nőtt a legnagyobb ütemben, gyors tempóban közelítettünk az EU fejlettebb államaihoz.

Jövő év végéig újjáépítik a Balatonfenyvesi kisvasút csisztafürdői ágát

Jövőre elkezdődik a Balatonfenyvesi kisvasút csisztafürdői ágának újjáépítése 2,1 milliárd forintból, a munkával a tervek szerint év végéig végeznek – mondta Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója szerdán, Balatonfenyvesen a kisvasút somogyszentpáli ágán befejezett pályafelújításról tartott sajtótájékoztatón.

A Norvég Alap pénze nem alamizsna

Jövő évtől kezdve folyamatosan adják át a budai Vár kommunista érában lerombolt, de a Nemzeti Hauszmann program keretében újjáéledő épületeit.

Történész: Folytatódik az iraki újjáépítés

Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala a magyar kormány Hungary Helps programjával közösen dolgozik az Iszlám Állam pusztítását elszenvedő Karakos város újjászületéséért.

Egyelőre csak csordogál a pénzcsap a felújításra

Hiába ajánlottak fel az utóbbi hónapokban sok száz millió eurót a Notre-Dame helyreállítására, a pénzek folyósítása késik. Ez a gyakorlatban mégsem jelent problémát.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …