Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: választás

358 cikk 1/36 oldal

Gyóntatószékben

Szegényebbek lettünk egy illúzióval. Nem most, már sok évvel ezelőtt, csak éppen az egy héttel ezelőtti szlovákiai parlamenti választásokon kapott pofon újra kijózanítóan hat.

Vucsics pártja az esélyes a szerbiai választásokon

Április 26-án köztársasági, tartományi és önkormányzati választások lesznek Szerbiában. A köztársasági parlamenti választásokat Alekszandar Vucsics államelnök írta ki.

Kettős földrengés Pozsonyban

A felvidéki magyar politikának, egy népszámlálásról népszámlálásra fogyatkozó, szűk félmilliós közösség képviseletének tiszta lapot kell nyitnia. Ez anyaországi érdek is.

Vállaljuk a magyarok érdekképviseletét

Az úgynevezett preferenciaszavazatok szerint az OĽaNO 39 éves politikusa – Grendel Lajos Kossuth-díjas író fia – a nyolcadik legnépszerűbb Szlovákiában.

Viharos kampányhajrá

Benjamin Netanjahu ügyvivő izraeli kormányfő propagandistái álhíreket terjesztenek a koronavírusról, hogy távol tartsák az embereket az urnáktól! – vádaskodott Beni Ganc.
358 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …