Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – Sajtóklub:A magyar balodal egy Hungarikum.

Címke: Velencei-tó

21 cikk 1/3 oldal

Folytatódik az országos strandfejlesztési program

Országszerte 86 strand újulhat meg 3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással – közölte Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese.

Nagy-Magyarország kicsiben

A Velencei-tó melletti, Nagy-Magyarországra formázott hatalmas várparkbejáratnál a kerecsensólyom ölelte Emese szobra áll. A határvonalat szegélyező sétautat kilencven kopjafa övezi.

Véget ért a viharjelzési szezon a nagy tavaknál

Véget ért a hét hónapig tartó viharjelzési szezon csütörtökön az ország nagy tavainál, az idén a szolgáltatás bekapcsolására a sokéves átlagnál jóval rövidebb ideig volt szükség – közölte a meteorológiai szolgálat, a balatoni vízirendészet és a katasztrófavédelem közös közleményben az MTI-vel.

Százmilliókból újulnak meg az ország strandjai

A Balatonon és a Tisza-tónál már történtek fejlesztések, most következik a Velencei-tó térsége is, ahol a támogatásokból ugyancsak infrastruktúra-fejlesztéseket végeznek.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …