Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: vidék

36 cikk 1/4 oldal

Kísérlet a vidék feltámasztására

Alig egy éve kezdődött a Magyar Falu Program, majd nem sokkal később a falusi otthonteremtési támogatás, de úgy látszik, liberális barátaink ezt se lenyelni, se kiköpni nem tudják.

A vidék nem kér az ellenzéki megmondóemberekből

A vidéki ember nem vár másokra, nem mutogat a városiakra, helyette a földhöz, a tulajdonhoz való kötődés, a család, a vallás, a köztisztelet jelenti számára az életet.

Aranka örülne

Böhm Arankáról a színpadon a kivetítőn a megfelelő résznél hatalmas fotográfia. Micsoda nő. Állítólag leköpte Mengelét. Vagy nem.

„Nemzedékváltás történt”

Az írószövetségben sokféle ember van, sokfélék lehetnek az ellentétek: esztétikaiak, ízlesbeliek és generációsak is – mondta Erős Kinga, a szervezet új elnöke.

Mélységes mély a szegénység kútja

Az Ormánságban mindig van látnivaló. Szörnyülködnivaló is. Megdöbbentő a szegénységnek az a fokozata, amellyel itt, Dél-Baranya egyes településein, a horvát határnál találkozik az ember.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …