Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: vidék

30 cikk 1/3 oldal

Mélységes mély a szegénység kútja

Az Ormánságban mindig van látnivaló. Szörnyülködnivaló is. Megdöbbentő a szegénységnek az a fokozata, amellyel itt, Dél-Baranya egyes településein, a horvát határnál találkozik az ember.

Vonzzák a kirándulókat a kisvasutak

Érdemes ősszel is ellátogatni a Balaton környékére, ahol a kerékpáros-, gyalogostúrák mellett több lehetőség adódik a nosztalgikus vonatozásra.

A leggyengébb nyarat produkálta az ingatlanpiac

Az egész éves tendenciát vizsgálva ugyanakkor az első nyolc hónap nem mutat ekkora elmaradást az elmúlt évekhez viszonyítva, köszönhetően az erős évkezdetnek.

Kert-Magyarországot tovább kell erősíteni

Kormányzatunk az elmúlt években próbált segíteni a vidék Magyarországának. Például a falusi csok és a külterületi zártkertek támogatása ilyen lépés.

Ellenszélben

A kiveszőben lévő vidéki életformát ma zászlóra tűzni annyit jelent, mint szembemenni a korszellemmel. Márpedig most valami ilyesfélének vagyunk tanúi.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …